02 54 22 296   |   

Nadgradnje in oprema za vozila

Ponujamo rešitve po meri kupca, saj je naš cilj prilagodljivost trgu. Dodatno lahko ponudimo tudi konstruiranje in razvoj, s čimer se še bolj približamo kupcu. Za različne izvedbe, dimenzije ter rešitve nas kontkaktirajte – z veseljem vam bomo odgovorili in pomagali poiskati optimalno rešitev.

 

PRIKOLICA

Prikolica AP1350 je lahko uporabna za različne namene: gasilci, policija, vojska, civlina zaščita, gradbeništvo,… Skupna dovoljena masa prikolice je 1350kg, nosilnost pa je 830kg. Prikolica je atraktivnega dizajna, stransko je opremljena z Alu roletami, zadaj pa z dvižnimi vrati. Podporne noge, ročaji ter led osvetlitev so integrirani v spojlerje iz odpornega GFK materiala.

pdficon

youtubeicon

 

NADGRADNJE ZA VOZILA

V proizvodnem programu imamo lahke aluminijaste nadgradnje za namene gasilskih vozil, vozil civilne zaščite,… Aluminijasta konstrukcija je lahko v celoti zvarjena, ali pa so zvarjeni samo segmenti, ki se sestavijo ter zvijačijo v celoto. Zunanje in notranje stene nadgradenj se lahko obložijo z aluminijasto pločevino ali kompozitnim materialom. Odprtine za vstop osebja ali dostop do opreme so lahko izvedene z vrati ali roletami priznanih proizvajalcev. Dodatno lahko nadgradnjo opremimo z raznimi zaboji, obrobami, nalepkami …

 

LESTVICE

Ponujamo lestvice različnih dolžin in širin, ki so lahko montirane na izvlečno/nagibni mehanizem. 

 

DVIŽNE PLOŠČADI

Namen ploščadi je enostaven spust in dvig črpalk oz. druge opreme iz/na vozilo. Krmiljenje dviga/spusta je pnevmatsko, izvlek pa se izvede ročno. 

 

IZVLEČNE PLOŠČADI

Za razliko od dvižnih ploščadi, se izvlečna ploščad samo izvleče iz vozila, kar omogoča lažji dostop ter manipuliranje z opremo.

 

ZABOJI ZA OPREMO

Narejeni iz aluminijastega materiala, kar pomeni nizko težo ampak istočasno dovolj veliko togost, za namestitev težke opremo in težjo manipulacijo. Namenjeni so za montažo na različne tipe vozil. 

 

VOZIČKI ZA OPREMO

Robustni vozički za opremo, ki so opremljeni s kolesi, ki jih lahko zaviramo tudi preko vzvoda na roko, kar še dodatno poenostavi uporabo. Uporabljeni materiali so lahko po želji kupca (aluminij, jeklo, nerjaveče jeklo).